zondag 6 februari 2011

Een klein beginnetje...

O, wat spannend! Vandaag begin ik met bloggen. Naar aanleiding van een vriendin met een eigen weblog en verschillende weblogs die ik heb bezocht, leek het mij leuk om mijn eigen idee├źn met jullie te delen. Ik vind het leuk om mijn huis gezellig in te richten. Landelijk, sfeervol, maar toch ook strak. Om te beginnen zal ik daar een paar foto's van plaatsen.Bij het inrichten van ons huis ben ik uitgegaan van een aantal basiskleuren. Diverse grijstinten, rose en aubergine zijn de accenten, maar wit blijft de boventoon voeren. Verder ben ik gek op verouderd licht hout. Liefst eiken. We hebben geen echte openhaard, maar om de sfeer van een haard toch een klein beetje te voelen, hebben we een schouw geplaatst. Deze hebben we opgevuld met houtblokken. De letters "home" heb ik besteld via een internetsite. Verder ben ik dol op kaarsen en alles wat gezellig licht geeft. Dus veel waxinelichtjes en dienbladen om ze gezellig te groeperen!


Hier nog een beter plaatje van de schouw. De lage kast loopt over de hele lengte van de wand. Het is een simpel kastje van Ikea, door er eiken vloerdelen (hadden we over van de vloer) op te bevestigen krijgt het een heel eigen karakter. Super vond ik de enorme lantaarn van Leenbakker!! Een koopje en zo gezellig! Hier nogmaals een kleine greep uit ons interieur, maar door de kleurschakering geeft het eigenlijk een kijkje in het gehele interieur van de woonkamer. De tafellampen heb ik gekocht via een leuke site. Zoek op Brownsresidence en je vind het! Het klokje is van Blokker!

2 opmerkingen:

 1. Lieve Marjon,
  LEUK LEUK LEUK!!!
  Ja, spannend, he zo'n eigen weblog. Wat heb je die mooi gemaakt. Roze, helemaal jouw kleur. Ook je lettertype is super, hoe heb je die zo gekregen? Daar ben ik wel benieuwd naar, gezien ik die van mij ook zou willen veranderen.
  Veel plezier met deze nieuwe, geweldig leuke bezigheid (pas op, een beetje verslavend, hihi)
  Veel liefs van jouw vriendin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. veel blogplezier!
  Het begin ziet er al mooi uit!
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen